1 тісто:
0,5 пачки маргарину,
3-4 л сметани,
3-4 ложки цукру,
1 ст. л. амонію.
Замісити туге тісто, порізати смужками і пекти.
Замісити туге тісто, порізати смужками і пекти.
2 тісто:
120 г маргарину,
100 г цукру,
2 жовтки,
3 ст. л. сметани,
1 ст. л. амонію.
Тісто м’яке. Пекти 2 коржі.
Перший корж ламаємо на кусочки, додаємо 100 г масла, 1 б. згущеного молока, 250 г арахісу, вимішуємо, кладемо всередину другого коржа.
Перший корж ламаємо на кусочки, додаємо 100 г масла, 1 б. згущеного молока, 250 г арахісу, вимішуємо, кладемо всередину другого коржа.