Тісто:
1 склянка манки,
1 склянка манки,
1 склянка кефіру,
4 яйця,
1 склянка цукру,
200 г маргарину,
0,5 ч. л. соди, сіль,
1 склянка муки.
Манку змішати з кефіром і залишити на 5 год. при кімнатній температурі. Яйця розтерти з цукром до білого кольору. Цю масу змішати з манкою і додати м’який маргарин, соду, сіль, муку, замісити тісто. Тісто тонко розкачати і вирізати з нього печеня. Можна прикрасити ізюмом чи горіхами.
Манку змішати з кефіром і залишити на 5 год. при кімнатній температурі. Яйця розтерти з цукром до білого кольору. Цю масу змішати з манкою і додати м’який маргарин, соду, сіль, муку, замісити тісто. Тісто тонко розкачати і вирізати з нього печеня. Можна прикрасити ізюмом чи горіхами.