Тісто:
15 г дріжджів,
Дріжджі розвести в молоці, додати половину цукру, жовтки, масло і муку.Замісити тісто і поставити в холодне місце. Змастити форму і посипати мукою, викласти тісто, пекти, поки не зарум’яниться. Потім посипати сухарями, покласти на них вишні без кісточок, посипати частиною цукру і залити збитими з рештою цукру білками, відкрити щось цікаве справа. Знов поставити в духовку і пекти до рум'яної скоринки.
15 г дріжджів,
0,25 склянки молока,
250 г цукру,
2 яйця,
170 г масла,
350 г муки,
1 скл. вишень.
Дріжджі розвести в молоці, додати половину цукру, жовтки, масло і муку.Замісити тісто і поставити в холодне місце. Змастити форму і посипати мукою, викласти тісто, пекти, поки не зарум’яниться. Потім посипати сухарями, покласти на них вишні без кісточок, посипати частиною цукру і залити збитими з рештою цукру білками, відкрити щось цікаве справа. Знов поставити в духовку і пекти до рум'яної скоринки.