Тісто:
500 г муки,
250 г маргарину,
1 скл. сметани,
1 жовток.
Замісити тісто і залишити на ніч в холодильнику. Потім розділити на 5 частин і пекти по 15-20 хвилин.
Крем:
1,5 кг кислих яблук,
350 г масла,
1 скл. молока,
2 ст. л. муки,
1скл. цукру,
ваніль,
2 ст. л. алкоголю.
100 г масла розтопити, дати 2 ст. л. муки, 1 скл. цукру. Розмішати, долити 1 скл. молока. Варити, помішуючи, поки не загусне. Окремо по ложці додати 200 г розтертого масла, ваніль, крем. Все збити. Яблука почистити, порізати на скибки і кинути у підсолоджену воду. Довести до кипіння, відцідити й охолодити.
Перекласти коржі кремом, зверху покласти скибки яблук і залити желе.
500 г муки,
250 г маргарину,
1 скл. сметани,
1 жовток.
Замісити тісто і залишити на ніч в холодильнику. Потім розділити на 5 частин і пекти по 15-20 хвилин.
Крем:
1,5 кг кислих яблук,
350 г масла,
1 скл. молока,
2 ст. л. муки,
1скл. цукру,
ваніль,
2 ст. л. алкоголю.
100 г масла розтопити, дати 2 ст. л. муки, 1 скл. цукру. Розмішати, долити 1 скл. молока. Варити, помішуючи, поки не загусне. Окремо по ложці додати 200 г розтертого масла, ваніль, крем. Все збити. Яблука почистити, порізати на скибки і кинути у підсолоджену воду. Довести до кипіння, відцідити й охолодити.
Перекласти коржі кремом, зверху покласти скибки яблук і залити желе.
Немає коментарів:
Дописати коментар