Торт "З чорносливом"

Тісто:
250 г маргарину,
1 скл. кислого молока,
1 десертна ложка соди, погашеної оцтом,
400 г муки,
Маргарин потерти на терці для буряка, перетерти з мукою, додати соду, погашену оцтом, кисле молоко. Замісити тісто і поставити його на 2 години у холодильник


Начинка:
300 г чорносливу,
100 г грецьких горіхів.
Тісто поділити на 6 частин, розкачати і розкласти ряд слив, попередньо начинених горіхами. Накрити другою частиною і пекти при середній температурі.


Крем;
0,5 л сметани,
1 скл. цукру,
1 пачка желе.
0,5 скл води,
50 г горілки.
Сметану збити з цукром. Желе розчинити у теплій воді, охолодити і збити з сметаною, додати частину горілки. Коржі скропити горілкою і перемастити кремом.

Немає коментарів:

Дописати коментар