Торт „Вишневе око”



Тісто: 
0,5 кг муки, 
2 ч.л. порошку до печива, 
250 г маргарину, 
2 ст. л. какао, 
4 жовтки, 
1 склянка цукру, 
4 ст. л. кефіру.
Замісити пісочне тісто і розділити на 2 частини. До меншої додати 2 ч. л. какао і 1 ч. л. горілки. Біле тісто поставити в пательню, тонко змастити повидлом. В шахматному порядку поставити чорні кульки з вишнями всередині. Таким чином ми одержимо 2 коржі. Між ними має бути бісквіт.

Бісквіт: 
4 яйця, 
4 ст. л. цукру, 
4 ст. л. муки, 
1 п. порошку до печива.

Крем: 
300 г масла, 
1 склянка пудри, 
1 галеретка, розвдена в 100 г компоту. 
Масло збити з цукром, дати 4 збиті білки і охолоджену галеретку.

Немає коментарів:

Дописати коментар