Торт „Снікерс"




Тісто:
2 ст. л. розтопленого маргарину,
1 скл. цукру,
2 яйця,
2 ст. л. какао,
0,5 скл. сметани,
1 ч. л. амонію,
1,5 ст. муки – 2 коржі.
До муки додати топлений маргарин, яйця, розтерті з цукром і какао, і розчинений у сметані амоній. Замісити тісто.

Начинка:
2 пачки крекеру (вершковий, шоколадний),
1 банка вареного згущеного молока,
100 г масла,
200 г смаженого арахісу.
Арахіс і крекер трохи подрібнити, масло збити із згущеним молоком, все вимішати ложкою (не в блендері).

Крем:
1 банка згущеного молока,
300 г масла.

Помадка:
0,75 склянки цукру,
0,5 склянки молока чи сметани,
1 ст. л. какао,
50 г масла.
Цукор змішати з какао і розтерти з цукром. Долити молока, вимішати і варити до загуснення.

На корж викладаємо половину крему, далі - всю начинку, тоді - решту крему, корж і поливаємо помадкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар