Торт "Львівська вишиванка"


Торт "Львівська вишиванка"
1-е тісто: 3 скл. муки, 2 жовтки, 150 г маргарину, 1 скл. цукру, 1 ч. л. амонію, 100 г сметани. Все змішати і поділити на 4 частини.
2-е тісто: 2 скл. муки,  3 жовтки, 250 г маргарину,1 скл. цукру, 4 ст. л. какао, 1 ч.л. амонію, 1 ст. л. сметани (на 4 коржі).
Поставити на деякий час в холодильник.
Тоненько розкачати одну частину першого тіста, змастити кислим повидлом, накрити частиною другого тіста, яке добре відкрити у квадратику справа, і спекти.
Крем: 500 г масла, 200 г пудри, 1 жовток, 4-5 ст. л. сметани.

Немає коментарів:

Дописати коментар