Печиво „Вівсяне”


Печиво „Вівсяне”
На 500-600 г печеня: 2 скл. вівсяних пластівців, 1 ст. л. муки, 0,75 скл. цукру, 100 г масла, 2 яйця, 0,5 скл. горіхів, 1 г ванільного цукру або цедра одного лимона чи апельсина.
Масло з цукром і ароматичними речовинами розтерти в каструлі до побіління. Розтираючи, додавати вівсяні пластівці, перед тим перемішані з мукою та порубаними горіхами.
Тісто перемішати, брати чайною ложкою, а другою виштовхувати з першої на змащений жиром лист.
Пекти 10-15 хв. при невисокій температурі (170-200°С) і обережно зняти ножем.

Немає коментарів:

Дописати коментар