Продукти:
0,5 скл. муки,
0,5 скл. муки,
0,5 скл. цукру,
2 яйця,
печиво „соломка”.
Яйця і цукор збити, поступово додаючи муку. Нагрітий лист змастити маргарином чи олією і чайною ложкою викладати рідке тісто подальше одне від одного. Пекти 2-3 хв. , гарячим ножем знімати з листа і ліпити пелюстки на „соломку”. В печеня покласти кольоровий крем чи ягоду.
Яйця і цукор збити, поступово додаючи муку. Нагрітий лист змастити маргарином чи олією і чайною ложкою викладати рідке тісто подальше одне від одного. Пекти 2-3 хв. , гарячим ножем знімати з листа і ліпити пелюстки на „соломку”. В печеня покласти кольоровий крем чи ягоду.