1 банка вареного згущеного молока,
500 г біло-рожевого зефіру,
200 г печива
200 г масла,
500 г біло-рожевого зефіру,
200 г печива
200 г масла,
горіхи.
Зефір розрізати навпіл. Посипати тарілку потертим на терці печивом, покласти шар зефіру, потім масу з молока, масла, печива і горіхів, розрівняти, знову покласти зефір, щоб увійшов у масу наполовину. Зверху торт посипати горіхами, тертим печивом і поставити у холодне місце.
Зефір розрізати навпіл. Посипати тарілку потертим на терці печивом, покласти шар зефіру, потім масу з молока, масла, печива і горіхів, розрівняти, знову покласти зефір, щоб увійшов у масу наполовину. Зверху торт посипати горіхами, тертим печивом і поставити у холодне місце.
Немає коментарів:
Дописати коментар