Торт "Зима в Карпатах"

Тісто:
4 яйця,
1 скл. цукру,
2 скл. сметани,
1 б. згущеного молока,
3 скл. муки,
1 ч. л. соди, погашеної оцтом,
1 ст. л какао.


Яйця розтерти з цукром, додати сметану згущене молоко, соду, погашену оцтом. Добре вимішати з какао і мукою.Спекти 2 коржі. 


Крем:
1 л. сметани,
200 г цукру.


Сметану збити з цукром. Один з коржів порізати на маленькі трикутники, занурити їх у сметану і викласти на корж. 


Желе:
1 п. желе "Ківі".


Желе залити у прямокутну форму. Коли воно застигне, порізати на маленькі кусочки різної форми і вкласти на торт.

Немає коментарів:

Дописати коментар