Тісто:
0,5 кг муки,
2 ч.л. порошку до печива,
250 г маргарину,
2 ст. л. какао,
4 жовтки,
1 склянка цукру,
4 ст. л. кефіру.
Замісити пісочне тісто і розділити на 2 частини. До меншої додати 2 ч. л. какао і 1 ч. л. горілки. Біле тісто поставити в пательню, тонко змастити повидлом. В шахматному порядку поставити чорні кульки з вишнями всередині. Таким чином ми одержимо 2 коржі. Між ними має бути бісквіт.
Бісквіт:
4 яйця,
4 ст. л. цукру,
4 ст. л. муки,
1 п. порошку до печива.
Крем:
300 г масла,
1 склянка пудри,
1 галеретка, розвдена в 100 г компоту.
Масло збити з цукром, дати 4 збиті білки і охолоджену галеретку.
Крем:
300 г масла,
1 склянка пудри,
1 галеретка, розвдена в 100 г компоту.
Масло збити з цукром, дати 4 збиті білки і охолоджену галеретку.
Немає коментарів:
Дописати коментар