Тісто для трубочок:
250 г маргарину,
250 г сметани,
300 г муки.
Тісто для коржів:
1 яйце,
100 г цукру,
150 г маргарину,
0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом,
2 ст. л. сметани,
ванільний цукор,
мука.
Маргарин перетерти з мукою, яйце розтерти з цукром, змішати, додати соду, погашену оцтом, сметану, ванільний цукор, замісити тісто, розкачати і спекти 2 коржі.
Крем:
1 літр сметани,
250 г маргарину,
250 г сметани,
300 г муки.
Замісити тісто і
залишити на ніч. Поділити на 10 кульок, кожну розкачати на довгу смужку,
викласти рядком вишні, краї защипати, викласти швом донизу і спекти до ледь
жовтого кольору.
1 скл. цукру.
Сметану збити з цукром. Перший корж намастити кремом, поставити трубочки, зверху залити кремом і накрити другим коржем. Верх торта прикрасити рештою крему і вишнями.
Немає коментарів:
Дописати коментар