Торт "З трубочками"

Тісто для трубочок: 
250 г маргарину,
250 г сметани,
300 г муки.

Замісити тісто і залишити на ніч. Поділити на 10 кульок, кожну розкачати на довгу смужку, викласти рядком вишні, краї защипати, викласти швом донизу і спекти до ледь жовтого кольору. 

Тісто для коржів:
1 яйце,
100 г цукру,
150 г маргарину,
0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом,
2 ст. л. сметани,
ванільний цукор,
мука.

Маргарин перетерти з мукою, яйце розтерти з цукром, змішати, додати соду, погашену оцтом,  сметану, ванільний цукор, замісити тісто, розкачати і спекти 2 коржі.

Крем:
1 літр сметани, 
1 скл. цукру. 

Сметану збити з цукром. Перший корж намастити кремом, поставити трубочки, зверху залити кремом і накрити другим коржем. Верх торта прикрасити рештою крему і вишнями.
 



Немає коментарів:

Дописати коментар