Торт „Спартак”


Тісто:
6 ст. л. густої сметани, 
2 ст. л. меду, 
1 склянки цукру, 
1 яйце, 
50 г маргарину, 
1 ст. л. порошку для печива, 
450 г борошна, 
2 ст. л. какао.
Змішати сметану, цукор, яйце, мед, маргарин і порошок для печива. Цю масу довести до кипіння, зняти з плити, додати борошно, змішати з какао. Замісити тісто. Це тісто покласти в миску, накрити кришкою і варити на водяній бані 10 хв. Коли тісто охолоне, поділити на 6-8 частин і спекти коржі.
Крем: 
0,5 л молока, 
1 ст. л. борошна, 
300 г масла, 
200 г цукру.
Борошно розвести частиною молока і закип’ятити в молоці. Масло збити з цукром, додати заварний крем. Коржі перекласти кремом.

Немає коментарів:

Дописати коментар