Тісто:
6 ст. л. густої сметани,
2 ст. л. меду,
1 склянки цукру,
1 яйце,
50 г маргарину,
1 ст. л. порошку для печива,
450 г борошна,
2 ст. л. какао.
Змішати сметану, цукор, яйце, мед, маргарин і порошок для печива. Цю масу довести до кипіння, зняти з плити, додати борошно, змішати з какао. Замісити тісто. Це тісто покласти в миску, накрити кришкою і варити на водяній бані 10 хв. Коли тісто охолоне, поділити на 6-8 частин і спекти коржі.
Крем:
0,5 л молока,
1 ст. л. борошна,
300 г масла,
200 г цукру.
Борошно розвести частиною молока і закип’ятити в молоці. Масло збити з цукром, додати заварний крем. Коржі перекласти кремом.
6 ст. л. густої сметани,
2 ст. л. меду,
1 склянки цукру,
1 яйце,
50 г маргарину,
1 ст. л. порошку для печива,
450 г борошна,
2 ст. л. какао.
Змішати сметану, цукор, яйце, мед, маргарин і порошок для печива. Цю масу довести до кипіння, зняти з плити, додати борошно, змішати з какао. Замісити тісто. Це тісто покласти в миску, накрити кришкою і варити на водяній бані 10 хв. Коли тісто охолоне, поділити на 6-8 частин і спекти коржі.
Крем:
0,5 л молока,
1 ст. л. борошна,
300 г масла,
200 г цукру.
Борошно розвести частиною молока і закип’ятити в молоці. Масло збити з цукром, додати заварний крем. Коржі перекласти кремом.
Немає коментарів:
Дописати коментар