Тісто:
Маргарин розтопити, додати муку, розтертий з цукром жовток, порошок до печива, какао і ваніль.2/3 тіста викласти в форму, решту – в морозілку.
Крем:
150 г маргарину,
1 скл. муки,
1 жовток,
100 г цукру,
1 п. порошку до печива,
2 ст. л. какао,
ваніль.
Маргарин розтопити, додати муку, розтертий з цукром жовток, порошок до печива, какао і ваніль.2/3 тіста викласти в форму, решту – в морозілку.
Начинка:
6 білків,
1 скл. цукру,
2 п. кокосової стружки.
Білки збити з 1 скл. цукру, додати кокосову стружку. Обережно вимішати, викласти на тісто. Зверху потерти заморожене тісто. Випікати при 180º С 45 хвилин.
Крем:
5 жовтків вимішати з 4 ст. л. цукру, додати 1 скл. холодного молока і, помішуючи, довести до кипіння. 200 г масла Додати 2 ст. л. коньяку чи рому.
Жовтки вимішати з цукром, додати молоко і, помішуючи, довести до кипіння. Масло збити і потроху додавати в крем. Додати ром або коньяк. Крем викласти на корж, змастити холодною шоколадною помадкою і посипати кокосовою стружкою.
Помадка:
Жовтки вимішати з цукром, додати молоко і, помішуючи, довести до кипіння. Масло збити і потроху додавати в крем. Додати ром або коньяк. Крем викласти на корж, змастити холодною шоколадною помадкою і посипати кокосовою стружкою.
Помадка:
3 ст. л. какао,
3 ст. л. сметани,
3 ст. л. цукру,
кориця,
50 г масла.
Цукор обережно розмішати з какао і розтерти з сметаною. Поставити на маленький вогонь. Не доводити до кипіння. Коли помадка охолоне – додати масло.
Немає коментарів:
Дописати коментар