Торт „Донна Бейжа”



3 яйця збити з 1 стаканом цукру, додати 1 склянку сметани, 2 ч. л. амонію, 2 ст. л. какао, 1,5 склянки муки – на 2 коржі.
Крем: 0,5 л сметани збити з 1 склянкою цукру-пудри.
Рулет: 4 яйця збити з 1 склянкою цукру, 1 ч. л. амонію, 1 ст. л. олії. 1 склянка олії – скрутити теплими.
Крем до рулету: 1 склянка меленого маку, 1 склянка цукру, 200 г масла, банан (мармелад).
Корж змащуємо кремом зі сметаною. Зверху ставимо готові рулети. Вишневу галеретку розвести 1 склянкою води, як почне гуснути, додати решту сметани, намастити зверху рулети і накрити іншим коржем.
Зверху полити помадкою.